- Info stranica

ŠVAJCARSKA

Skijanje u Švajcarskoj je kombinacija prestiža, tradicije, najmodernije tehnologije, gostoljubivosti i adrenalina. Sa preko 200 skijaških centara i stotinama kilometara izvanredno uređenih ski staza, Švajcarska Vam pruža vrhunsko uživanje u svim zimskim sportovima.

Švajcarska je i dalje najekskluzivnija i najskuplja destinacija za skijanje. Sa hiljadama hotela i stotinama kilometara izvanrednih staza za skijanje, jedna je od najposećenijih zemalja u toku zime. Gostima se nudi uživanje u svim zimskim sportovima , kao i vrhunski sadržaji van skijaških staza. Dodatnih aktivnosti ima mnogo, od sporta na snegu i drugih snežnih aktivnosti, do odličnih wellness centara, večernjih i noćnih provoda do luksuznih šoping centara.

Švajcarska je nezaboravno iskustvo, planine su fascinantne, a staze odlične i raznolike. S pravom se može nazvati kolevkom skijaškog turizma, kakvog poznajemo danas. Najpoznatiji centri su: Zermatt (zvanično najbolji ski rizort na svetu), Davos, St. Moritz, Crans Montana, Wengen, 4 Vallees ...

Povratak na Zimovanja
-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs