- Info stranica

SLOVENIJA

Vanredna lepota Alpa, predivni vidici, odlične i dobro uređene ski staze, različite sportske aktivnosti, odličan apres ski, privlače svake godine veliki broj turista iz Evrope i okruženja.

Slovenija ima ukupno 49 ski centara od kojih neki spadaju u najpoznatije i najznačajnije ski centre u Evropi. Dokaz tome jesu i velika svetska takmičenja koja se održavaju upravo u Sloveniji. Kao važan zimski sportski centar Kranjska Gora je poznata po takmičenju za svetski kup u skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici, dok je Mariborsko Pohorje domaćin takmičenja Zlatna Lisica. Većina ovih centara podignuta je u blizini slovenačkih gradova, koji takođe nude turistima izvanredne mogućnosti za upoznavanje autentičnog duha ove zemlje.

Oni koji žele da se opuste nakon napornog dana na skijama, mogu odabrati neki od obližnjih welness centara, po kojima je Slovenija nadaleko poznata. Tokom zimske sezone skijališta predstavljaju idealan izbor za porodice a prilagođena su kako deci i početnicima, tako i iskusnim skijašima.

Povratak na Zimovanja
-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs