- Info stranica

KRSTARENJA

Ukoliko su putovanja Vaš način života spremite se za ultra luksuzna krstarenja najvećim i najlepšim brodovima tzv. plovećim hotelima. Krstarenje kombinuje lepotu života na brodu sa velikim izborom izleta na kopnu.Krstarenja uvek prevazilaze vaša očekivanja i snove.

Zamislite luksuzan odmor na kom se svakog jutra budite na drugoj destinaciji. Zvuči primamljivo, zar ne? Bez prekidanja odmora, pakovanja prtljaga, prijava i odjava, istražite mnoštvo najatraktivnijih turističkih lokaliteta. Sve to uz raskoš, luksuz i eleganciju prekookeanskih kruzera! Uživaćete u istraživanju egzotičnih predela, upoznavanju kulture i običaja drugih naroda, te neverovatnoj arhitekturi i atmosferi lučkih gradova, širom sveta. Brojna brodska posada ima samo jedan zadatak – da vaš odmor učini prijatnim i nezaboravnim. I vrlo bitna stvar, krstarenje je odmor na koji možete otići u bilo koje doba godine, pošto kruzeri putuju svakog meseca širom sveta, tako da je lepo vreme zagarantovano.

Enigma putovanja ima višegodišnje iskustvo putovanja kruzerima, tako da Vam možemo pružiti detaljne i neophodne informacije o svemu što Vas interesuje u vezi krstarenja

-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs