- Info stranica

DALEKA PUTOVANJA

Maštate o toplom moru, predivnim plažama, tragovima svojih stopala u belom pesku, bajkovitim zalascima sunca? Najlepši krajevi širom planete, najbolji hoteli i najlepše egzotične destinacije o kojima ste toliko toga slušali, sada su vam bliže nego ikada. Obiđite neku egzotičnih destinacija i obezbedite sebi i svojoj porodici neverovatne trenutke i uspomene koje ćete pamtiti do kraja svog života.

Daleke destinacije su stvorene za putnike sladokusce, koji su oduvek želeli da postanu istraživači i avanturisti, da se okupaju u Karipskom moru, jašu slona u džungli, rone koralnim grebenima Maldiva i upoznaju ljude drugačije vere i boje kože… Sada sve to možete uraditi, ali mnogo udobnije i elegantnije, vođeni našim preporukama i savetima

Pustite mašti na volju i odaberete da li vam je draže izležavanje na ležaljkama belih peščanih plaža u hladu visokih palmi Dominikanske Republike, Kube, Maldiva, Sejšela i mnogih drugih egzotičnih destinacija, ili ste za avanturu po Indiji, Kini, Keniji i ostalim zanimljivim dalekim destinacijama, Možda se čini kao san, ali na različitim meridijanima zemaljske kugle, daleko od nas, postoje mesta koja oduzimaju dah i koja zaista čine da se osećamo kao u snu. Posetite nas i uverite se da sve ro nije tako nedostižno.

-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs