ENIGMA putovanja
 
 
ENIGMA putovanja
 
 

Ostala putovanja - Sportski događaji

Ukoliko ste ljubitelj sporta, onda nema ničega uzbudljivijeg od praćenja uživo sa tribina najvećih sportskih događaja i bodrenja Vaših sportskih ljubimaca. Najveći svetski turniri u tenisu, fudbalske utakmice, Formula 1 .... Samo za Vas pronalazimo najpovoljnije aranžmane i vodimo Vas na prestižne događaje.

 

Teniski turniri: Sva 4 Grand slema (Australija, Pariz, London i Njujork), kao i većinu turnira iz Masters serije (Rim, Madrid, Monte Carlo, Šangaj, Peking), naravno i uvek atraktivni Dubai .... možete uživo posmatrati, a uz to obići i prelepe gradove u kojima se oni održavaju. Potrebno je samo na vreme (ponekada i nekoliko meseci unapred) rezervisati karte, jer su završni mečevi na turnirima uvek maksimalno posećeni.

Preko agencije možete rezervisati i aranžmane vezane za utakmice Lige šampiona u fudbalu. Svi najatraktivniji mečevi, sa uključenim avio prevozom, noćenjem i transferima ....

Tu su i ostali zanimljivi događaji: skijaški skokovi, trke formule 1, evropska i svetska prvenstva u okruženju ....

Ovo je samo deo ponude i cenovnika koji Vam stoje na raspolaganju. Posetite nas u agenciji da pronađemo idealni smeštaj i uslugu prilagođenu Vašim potrebama i željama.

  ENIGMA putovanja


 
 
 
Untitled Document
    Turisticka agencija
ENIGMA Putovanja
ul. JNA1 - Zeleni tržni centar, 19300 Negotin
tel/fax: 019 541 991
mob: 065 9 546 355
office@enigmaputovanja.rs