ENIGMA putovanja
 
 
ENIGMA putovanja
 
  ENIGMA putovanja
 
 
 
O nama
 

Turistička agencija ENIGMA putovanja je mlada agencija koja se rukovodi željom da bude Vaš vodič za savršeno putovanje. Spremni smo da Vam našim iskustvom i savetima pomognemo i preporučimo da izaberete odredište koje je baš za Vas idealno.

Ukoliko volite zimu pomoći ćemo Vam da pronađete idealan hotel koji će Vam omogućiti lak pristup ski stazama, a uveče pružiti nezaboravno opuštanje i uživanje. Za zimovanje koje ćete sa nestrpljenjem čekati cele godine.

Ako ste pak ljubitelj leta, sunca i mora, pokušajte samo da zažmurite i zamislite sebe na najlepšim plažama Evrope i sveta. Mi ćemo Vam pomoći da u okviru Vašeg budžeta dobijete maksimalno kvalitetnu uslugu i sa Vašeg letovanja se vratite sa najlepšim uspomenama.

Između leta i zime, zime i leta, tu su uvek fantastična putovanja i obilasci najlepših gradova, interesantnih lokaliteta, zabavnih parkova, etno sela ... Potrebno je samo da pripremite Vaš foto aparat, video kameru i nabavite veliki album za nezaboravne fotografije koje Vas čekaju.

Ukoliko su putovanja Vaš način života spremite se za ultra luksuzna krstarenja najvećim i najlepšim brodovima tzv. plovećim hotelima, opustite se u prelepim Wellness i Spa centrima ili pak pustite mašti na volju i otputujte na neku daleku tačku zemaljske kugle i ispunite svoje snove.

I da ne zaboravimo ulaznice za koncertne, sportske, kulturne i druge manifestacije u Srbiji i Evropi, škole jezika, sajmove, sportske kampove, avio karte i naravno putna osiguranja koja su neizbežni pratilac svih putnika.

Vaše je samo da zamislite, ostalo prepustite nama, jer mi smo Vaš vodič za putovanja.

 
  ENIGMA putovanja


 
 
 
 
Untitled Document
    Turisticka agencija
ENIGMA Putovanja
ul. JNA1 - Zeleni tržni centar, 19300 Negotin
tel/fax: 019 541 991
mob: 065 9 546 355
office@enigmaputovanja.rs