ENIGMA putovanja
 
 
ENIGMA putovanja
 
 

Letovanja - Turska

Turska je zemlja osmeha i igre, sunca, mora i planina, i nadasve zemlja gostoljubivih, srdačnih i prijatnih ljudi. Nekada davno je to stanovništvo živelo od prodaje ribe i sunđera u malim ribarskim selima, a danas su to mondenska letovališta koja posećuju turisti svih starosnih doba. Ova zemlja povezuje dva kontinenta, kulturu istoka sa kulturom zapada. Veliko prirodno blago i neprocenljivo istorijsko nasleđe Vam se razotkriva na svakom koraku dok se kraj Vas nižu ostaci starih civilizacija i drevnih gradova neverovatne arhitektonske lepote. Jedno je sigurno – Turska će Vam pružiti nezaboravan odmor, uživanja kraj obale mora i dobar provod u gradovima stvorenim za zabavu.

Najpoznatije destinacije: Kušadasi, Bodrum, Marmaris, Antalija, Alanja, Fetije, Kemer, Side, Belek, Sarimsakli ...

Kušadasi, jedno od glavnih letovališta Turske, pruža izuzetne uslove za nezaboravan odmor. U blizini je veoma važnih istorijskih znamenitosti kao što su Efes, Didima, Priena, Milet… Veliki broj peščanih plaža kraj toplog, bistrog mora pružaju atraktivnu zabavu, kao što su: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… U samom centru Kušadasija nalazi se bazar koji će Vam pružiti osećaj pravog Orijenta – cenkanje je obavezno. Za mlade i one koji se mladima osećaju Kušadasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gde Vas očekuje neverovatan provod do ranih jutarnjih časova.

Bodrum je nadaleko čuven po bogatom noćnom životu sa dve najposećenije diskoteke na turskom primorju. Disko Halikarnas je diskoteka na otvorenom sa pogledom na dvorac sv. Petra. Prima 5000 posetilaca i ovde nastupaju poznati zabavljači uz tursku i stranu muziku, nudeći izuzetan užitak pristalicama nezaboravnog provoda, igre i muzike do zore. U marini su zbijene luksuzne jahte, a po ulicama i šetalištu uz more čuju se jezici sa svih strana sveta. Obližnje plaže nude kupanje u čistoj i prozirnoj vodi.

Marmaris je nekada bio samo malo ribarsko naselje, a danas je moderan turistički grad, jedan od najlepših  na jugozapadnoj obali Turske. Marmaris nudi ugodan odmor u grčkom stilu i sa svojim čudesnim plažama, lepom obalom, ljubaznim ljudima, dobrom hranom čuven je i po bučnom i veselom noćnom životu, velikom broju restorana, klubova i barova koji se protežu duž cele obale. Svakako ne treba propustiti veče sa trbušnim plesačicama uz orijentalnu muziku.

Antalija je zaista rajsko mesto u kome letnja sezona traje 8-9 meseci. Pored velikog broja hotela, barova, restorana, nocnih klubova i prodavnica, Antalija je domacin i mnogih sportskih aktivnosti, ukljucujuci medunarodna takmicenja u odbojci na pesku, triatlonu, turnire u golfu, macevanju, tenisu i voznji kanuom.

Alanja predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri. Smeštena je u velikom zalivu, između planine Taurus na severu i Sredozemnog mora na jugu. Najimpozantnije obeležje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Belek je novo, moderno turističko naselje 30 km istočno od Antalije. Ovo mesto čini najluksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Belek je čuven po dobrim golf terenima na kojima se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu.

Kemer je 40 km udaljen od Antalije i do nedavno ribarsko seoce, vremenom je preraslo u svetski poznato letovalište na Sredozemnom moru. Kristalno čisto more, luksuzni hoteli i predivne šljunkovite plaže učiniće Vaše letovanje nezaboravnim.

Sarimsakli se na turističkoj mapi Turske, pojavio krajem prošlog veka. Nekada je to bio miran ribarski gradić koji bi ponekad ugostio putnike namernike na putu ka većim egejskim turističkim mestima. Sada ovo mesto pretenduje da bude u samom vrhu turskih letovališta. Šetalište pored plaže je prepuno restorana i pružiće Vam užitak uz zadivljujući zalazak sunca. Noćni klubovi i barovi nude nešto više onima koji od letovanja očekuju nezaboravnu zabavu.


  Sarimsakli - Hotel, noćenje sa doručkom, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 170 €
  Sarimsakli - Hotel, polu pansion, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 215 €
  Sarimsakli - Hotel, All inclusive, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 345 €
  Didim - Hotel, polu pansion, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 371 €
  Didim - Hotel, All inclusive, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 376 €
  Kušadasi - Hotel, noćenje sa doručkom, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 153 €
  Kušadasi - Hotel, polu pansion, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 208 €
  Kušadasi - Hotel, All inclusive, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 370 €
 

Marmaris - Hotel, noćenje sa doručkom, 10 noćenja sa autobuskim prevozom

od 226 €
  Marmaris - Hotel, polu pansion, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 286 €
  Marmaris - Hotel, All inclusive, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 293 €
  Bodrum - Hotel, All inclusive, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 386 €
  Ayvalik - Hotel, All inclusive, 10 noćenja sa autobuskim prevozom od 445 €
     
 

Bodrum - Hotel, noćenje sa doručkom, 10 noćenja sa avionskim prevozom

od 378 €
 

Bodrum - Hotel, all inclusive, 10 noćenja sa avionskim prevozom

od 517 €
 

Kemer - Hotel, all inclusive, 10 noćenja sa avionskim prevozom

od 458 €
 

Belek - Hotel, all inclusive, 10 noćenja sa avionskim prevozom

od 747 €
     
     
  Autobuski prevoz Sarimsakli, Ayvalik - odrasli Niš/Zaječar 80/90 €
  Autobuski prevoz Sarimsakli, Ayvalik - deca Niš/Zaječar 60/72 €
  Autobuski prevoz Sarimsakli odrasli 105 €
  Autobuski prevoz Sarimsakli deca do 12 g. 80 €
  Autobuski prevoz Kušadasi odrasli 85 €
  Autobuski prevoz Kušadasi deca do 12 g. 60 €
     
     
 
Sajt Turističke agencije ENIGMA putovanja je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.
 

Ovo je samo deo ponude i cenovnika koji Vam stoje na raspolaganju. Posetite nas u agenciji da pronađemo idealni smeštaj i uslugu prilagođenu Vašim potrebama i željama.

Foto galerija

         
         
         
         
         

 

  KATALOZI  
     


  ENIGMA putovanja


 
 
 
Untitled Document
    Turisticka agencija
ENIGMA Putovanja
ul. JNA1 - Zeleni tržni centar, 19300 Negotin
tel/fax: 019 541 991
mob: 065 9 546 355
office@enigmaputovanja.rs