- Info stranica

TURSKA

Luksuz, raskoš, bogata tradicija i besprekorno isplaniran „All Inclusive“ koncept u odličnim hotelskim kompleksima, raznovrsni sadržaji, izraženi prirodni kontrasti i mistika orijenta – sve su to aduti turske rivijere.

Godinama unazad Turska važi za destinaciju sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom, a verovatno i najboljim odnosom onoga što platite i dobijete. Turska je zemlja gde ćete naći uvek ljubazne, gostoljubive i nasmejane ljude. Zemlja kontrasta i raskošne lepote, na čijim se prostorima prepliću staro i novo, tradicionalno i moderno... Zemlja bogate istorije, idealna za odmor, šoping i zabavu za sve generacije. Primorje ima idealnu klimu koja omogućava uživanje na peščanim plažama i u slikovitim mediteranskim gradićima. Osim obale, turskom pejzažu poseban pečat daju i prirodni i istorijski lokaliteti izuzetne lepote od kojih neke možete da posetite bez obzira na kom se delu obale nalazite.

Tursku turističku obalu možemo podeliti na dve velike regije: Egejsku (Kušadasi, Bodrum, Marmaris, Sarimsakli ...) i Antalijsku ili Sredozemnu (Antalija, Alanja, Side, Belek, Kemer ...). Do Egejske regije možete doći sopstvenim prevozom, autobusom ili avionom, a do Antalijske avionom. Ono što je karakteristično za letovanje u Turskim hotelima je da nude širok spektar porodičnih paketa i vrlo povoljne popuste za decu.

Povratak na Letovanja
-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs