- Info stranica

ŠPANIJA

Ples flamenko, korida borba sa bikovima i "tapas" barovi čine samo delić beskrajnog mozaika Španije i onog što ona ima da ponudi. Dodajte na to i duge peščane plaže, mirise egzotike i nezaboravan noćni provod ... dobićete idealno letovanje.

Španija je zemlja koje ima neke od najlepših plaža sveta. Ako tome dodamo i dugu tradiciju ugostiteljstva i veoma razvijenog turizma, onda je letovanje u Španiji nešto što svakako morate iskusiti. Španija je u svetskom vrhu po turističkoj poseti, a najpoznatiji turisticki centri, odnosno regije Španije su Kosta Brava, Kosta Dorada, Kosta del Sol, Kosta de la Luz, Andaluzija, Balearska i Kanarska ostrva, Kosta Verde ...

Pored 2.000 kilometara dugačkih plaža, Španiju odlikuje veliko istorijsko bogatstvo. Osmovekovna vladavina Arapa i zlatno doba hrišćanske države u srednjem veku, stvorili su jedinstvenu mešavinu kultura koja se ispoljava u španskoj tradiciji, hrani i raznim oblicima umetnosti. Gotovo u svakom gradu posetilac će naći građevine iz rimskog perioda, islamske palate i džamije, i srednjovekovne tvrđave. Do Španije se najčešće putuje avionom, ali postoje i autobuski aranžmani do Kosta Brave uz usputne obilaske Italije i Francuske.

Povratak na Letovanja
-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs