- Info stranica

CRNA GORA

Kao retko gde, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, peščanih plaža, skrovitih uvala, ostrva, gradića čija su jezgra nastala na grčkim, ilirskim i rimskim temeljima.

Na razdaljini od samo 100 kilometara pronaćićete više od 100 plaža, šljunkovitih, peskovitih ili kamenitih, dugih samo nekoliko metara, stotina metara ili kilometara, usamljene - daleko od naseljenih mesta ili pak ispred centralne gradske obale ili vašeg hotela. Neke, s nemirnim talasima, gledaju ka pučini, a neke su zaklonjene u mirnim vodama živopisnog zaliva. Često puta, turisti imaju mogućnost da se kupaju na moru, da splavare rekama, planinare ili da skijaju na planini - i to sve u jednom danu.

Poslednjih godina Crna Gora je puno investirala u turizam, izgrađen je veliki broj luksuznih hotela, luksuzna marina u Tivtu, sređene plaže... Crnu Goru je najbolje posetiti od početka jula do kraja avgusta, a njena najveća prednost je blizina i mogućnost dolaska svim vrstama prevoza: auto, bus, žečeznica i avio.

Povratak na Letovanja
-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs