- Info stranica

ITALIJA

Italijani su izmislili letovanje i kada pričamo o autentičnoj tradiciji,strasti, temperamentu, modi i ukusnoj hrani svakao da odmah pomislimo na Italiju.

Italija je uvek bila izazov i san svakog putnika pre svega zbog autentičnih pejzaža, prelepih plaža, vulkana Etna, legendama i herojima , sudara planina i mora i starih istorijskih gradova protkanih svim vekovima i kulturama. Ono što je najlepše u Italiji jeste poseban duh mitske prošlosti, srdačnosti i gostoljubivosti domaćina, kao i romantična večernja atmosfera u bilo kom tradicionalnom restoranu. Italija obiluje velikim broj modernih i tradicionalnih hotela smeštenih uz prelepe peščane plaže ili utkanih između starih građevina i kulturno-istorijskih spomenika.

Italija je danas jedna od najrazvijenijih turističkih destinacija na svetu sa više od 45 miliona turista koji je posete godišnje. Do Italije se može stići svim vrstama prevoza, avio bus i sopstvenim kolima. Italija je izazov kojem ne možete odoleti, a kada je jednom posetite, vraćaćete se ponovo.

Povratak na Letovanja
-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs