- Info stranica

FRANCUSKA

Kao retko gde, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, peščanih plaža, skrovitih uvala, ostrva, gradića čija su jezgra nastala na grčkim, ilirskim i rimskim temeljima.

Francuska, jedna od najpopularnijih svetskih turističkih destinacija, poseduje sve od glamuroznih plaža i dvoraca iz bajke do slikovite prirode i gradske otmenosti. Glamurozna francuska obala na Sredozemnom moru, poznata i kao Azurna obala, ima samo nekoliko „konkurenata“ što se tiče lepote na celom svetu. Od ogromnih jahti u Sen Tropeu do preskupih i najekskluzivnijih hotela u Monaku, do čuvenog filmskog festivala u Kanu, francuska rivijera je poznata po kristalno bistroj vodi, toplom vremenu, ekskluzivnim kockarnicama i pretrpanim priobalnim gradovuma.

Francuska rivijera, iako je sve veoma skupo i leti vlada neverovatna gužva, je popularna za letovanje sa dobrim razlogom – predivno je, elegantno, vreme je uvek fantastično, a hrana još bolja. Za obilazak rivijere najbolje je imati sopstveni auto, ali je moguće otići i autobusom i avionom.

Povratak na Letovanja
-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs