- Info stranica

EGIPAT

Egipat ili zemlja faraona, zemlja veselih i srdačnih ljudi, dobre muzike, lepih pejzaža i pregršt mogućnosti za dobru avanturu. 7000 godina stara civilizacija i prva turistička destinacija donosi nam put gde su vreme i večnost postali jedno

Egipat nisu samo piramide i kulturno istorijski spomenici, već i predivno Crveno more, ronjenje, interesantan noćni život, liksuzni hoteli i restorani, romantična krstarenja Nilom kao i bogat kulturni život. Jedna od najposećenijih destinacija sveta u kojoj se trag prošlosti uklapa sa savremenim i modernim. Zlatne plaže Crvenog mora, blaga koralnih grebena, nepregledna pustinja, čudesna lepota morskih dubina i luksuzni hoteli udovoljavaju prohtevima i najzahtevnijih turista.

Letnji meseci mogu biti veoma topli, pa je možda idealno vreme za posetu Egiptu septembar, mada turistička sezona traje skoro čitave godine. Do Egipta se stiže čarter letovima, a ono što karakteriše luksuzne hotele su vrlo veliki popusti za decu i do 16 godina. Osim odmora na Crvenom moru možete otići na veliki broj popularnih izleta kao što su: Piramide, Kairo, Luksor i Teba, Rajsko ostrvo, Safari i mnogi drugi.

Povratak na Letovanja
-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs