- Info stranica

BUGARSKA

Dobro se odmoriti i ne potrošiti mnogo, to je prva asocijacija na letovanje u Bugarskoj. Široke plaže, ukusna domaća hrana, gostoljubivost lokalnog stanovništva i jeftin šoping ono je što možete očekivati u skoro svim letovalištima Bugarske.

Mirna i čista voda, veoma slična jadranskoj, ali nešto manjeg saliniteta, plave boje sa dnom koje se postepeno spušta ka dubini, su glavne karakteristike Crnog Mora. Bugarska je odavno postala atraktivna turistička destinacija za goste iz cele Evrope, a poslednjih godina zbog bogatstva mineralnih izvora koji imaju lekovita svojstva i nalaze se upravo u poznatim bugarskim letovalištima sve više ulaže u razvoj balneologije. Iz godine u godinu, turistička ponuda bugarskih letovališta sve sve više unapređuje, grade se novi hoteli sa vrhunskom uslugom i raznovrsnim sadržajima koji po kvalitetu ne zaostaju za ostalim evropskim lepovalištima.

Leta nisu sparna u poređenju sa drugim turističkim zemljama. Pa iako sezona traje od juna do septembra, idealno vreme za posetu Bugarskoj je jul i avgust. Najčešće se u Bugarsku putuje autobusom ili sopstvenim prevozo, ali postoji i mogućnost avio prevoza, pa čak i železničkog za one koji to vole.

Povratak na Letovanja
-Kako da nas pronađete

Enigma putovanja

Adresa : ul. JNA 1, lokal 11, 19300 Negotin

Telefon: +381 19 541 991, +381 65 9546 355

E-mail : office@enigmaputovanja.rs